Leiderschapsstudio

Programma

 

Een programma van 6 maanden, voor leiders die verschil maken in hun organisatie.

Gebruik jezelf en wie jij bent om echt verbinding te maken en vergroot de impact van je inspanningen.

Verenig jouw visie en die van je organisatie, geef meer betekenis aan jouw doelen en leiderschap.

 

Onderdelen

Zet de volgende stap in jouw leiderschap in een programma dat gebaseerd is op vier pijlers:

 

Persoonlijk bewustzijn

Visie, persoonlijke kracht, authenticiteit, mentale frisheid, zelfzorg, veerkracht.

Samenwerking

Communicatie, luisterend vermogen, motivatie, onbevreesde gesprekken, feedback.

Samenleving

Betekenis geven, verwachtingen managen, vernieuwing doorvoeren.

Organisatie

Betekenisvol leiderschap, richting geven, planning, compassie, analyse.

Opbouw

De Leiderschapsstudio is een programma waarin de soft skills (door ons ook wel ‘tough-skills’ genoemd) evenveel aandacht krijgen als de instrumentele organisatie kant.
We starten dit programma met een intensive van 4 dagen, waarna we je nog een aantal maanden losjes vasthouden. In die periode organiseren we intervisie sessies en krijg je individuele coaching, zodat wat je hebt geleerd zich kan nestelen. Het programma sluiten we na 6 maanden af met een gezamenlijke dag. 

Dag 1

Purpose

Wat is voor jou persoonlijk belangrijk? Welke waarden brengen jou in beweging? In lijn brengen van je persoonlijke purpose (zelf) en de purpose van jouw organisatie

Dag 2

How to get unstuck

Wat zijn de rode knoppen van jou en de mensen om jou heen? Waar wil je naartoe en wat staat er in de weg? Hoe komt het dat veranderen zo moeilijk is?

Dag 3

Verandering creëren

Wat gebeurt er in de groepsdynamiek? Wat is het belang van jouw persoonlijkheid in de interactie? Hoe ga je de gesprekken aan die er werkelijk toe doen?

Dag 4

Naar de toekomst

Creëren van resultaat, planning, kiezen, organisatie alignment, iteratief veranderen.

Voor wie

 

Dit programma is voor leiders die weten dat zij het verschil maken in maatschappelijke organisaties, in het onderwijs, in de politiek en de kunst. En natuurlijk ook voor leiders in commerciële organisaties.
Je hebt al enige jaren ervaring en je hebt gemerkt dat alleen het ontwikkelen van vaardigheden niet genoeg is, dat het ook gaat om wie jij bent en hoe jij anderen inspireert en motiveert.

Leer je nog beter met de mensen om je heen te verbinden, om effectieve actie te creëren zodat je meer impact hebt. Durf dat te doen door de realiteit in de ogen te zien en van daar uit de verandering in te zetten. Be the change you want to see.

 

 

 

Logistiek

 

Data 2019

14 tm 18 april, afsluiting 1 dag in okt., NTB
29 sept tm 3 okt, afsluiting 1 dag in april 2020, NTB
 
Tussen de intensive en de afsluiting hebben we intervisie bijeenkomsten en individuele coaching.
 
Voor de intensive verblijf je intern. Het programma loopt van zondagmiddag tot de lunch donderdag. De ochtenden beginnen vroeg en het diner met de andere deelnemers is intrinsiek onderdeel van het programma.
 

 

Resultaat

Be the change you want to see

Makkelijker de leider zijn die je wilt en kunt zijn.

We blijven na de intensieve start nog enig maanden bij elkaar betrokken door intervisie en individuele coaching. Zo kan je de verkregen inzichten omzetten in je dagelijkse (werk)praktijk.

Voor sommigen is het belangrijk om meer inzicht te krijgen in wat je tegenhoudt om zelf meer aan het stuur te staan, voor weer anderen is het continue veranderen binnen team of organisatie belangrijk. We werken aan een doel wat voor jou zinvol is, zodat je jouw autonoom handelen kunt versterken, je makkelijker keuzes maakt vanuit je eigen authenticiteit en je aan je persoonlijke meesterschap kan blijven werken.

In de leiderschapsstudio maak je een individuele reis in een uitdagende en vertrouwde leeromgeving, samen met andere leiders. Je hebt duidelijk wat jou sterker maakt en je hebt je repertoire. Je kent een aantal instrumenten die je in kunt zetten om jouw manier van leiderschap te versterken.

Kortom je bent de leider geworden die je wilt en kunt zijn.

 

Aanmelden

De Leiderschapsstudio is een bijzondere combinatie van persoonlijk leiderschap, transformatief leiderschap en simpelweg praktisch gereedschap, waardoor je als leider meer impact creëert.
Verbind je hoofd, hart en handen in een intensief proces van zelfontwikkeling. Be the change you want to see. Ga met ons de uitdaging aan of kom voorproeven tijdens één van onze live online Masterclasses

 

Meld je aan!

11 + 9 =

Leuk. Houd mij op de hoogte!

Geen zorgen, we gaan je niet spammen. Je ontvangt alleen af en toe een mail met inspiratie en/of tips. En als je je kunt inschrijven voor een nieuwe training laten we je dat weten. Meer niet. Beloofd.

Privacy

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Vraag een plek aan voor de Leiderschapsstudio.

Na jouw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Let op, wij hebben maar een beperkt aantal plekken. Deze aanvraag geeft geen garantie op een plek.

Privacy

Bedankt voor jouw aanvraag!