About

Over ons

 

Leiderschapsstudio is een initiatief van
Magda Hoekman (Inside out),
Erik Bannenberg en Cor van der Sluis (frank-cs).
Alle 3 gedreven professionals, met samen duizenden uren aan coaching- en trainingservaring in het lijf.

Betekenisvol

Wij vinden impact belangrijk en we zien dat we door het bundelen van onze kracht een programma kunnen aanbieden wat persoonlijk meesterschap, meesterschap in samenwerking en organisatie skills samenbrengt.

‘Betekenisvol’ is daarin een belangrijk woord. Nieuw onderzoek (Gartner) laat zien dat 70% van ondernemingen en organisaties niet levensvatbaar is als ze geen betekenis toevoegen. De verwachtingen zijn steeds hoger en verandering is een constante. Van leiders wordt verwacht dat zij betekenisvol leiding geven, dat ze voortdurend inspelen op een snel veranderende wereld, binnen en buiten de organisatie.

De leiderschapsstudio biedt een uitdagende en veilige ‘speeltuin’ in een intensief en transformatief programma, voor leiders die opnieuw willen en durven kiezen voor betekenis en impact. Omdat zij weten dat het beter kan.

Magda Hoekman

Gestart als bestuurskundige is het denken in systemen en processen haar niet vreemd. Vanaf 2002 is de menskant belangrijker geworden in haar werk. Inmiddels werkt zij volledig als integral coach en facilitator zowel internationaal als nationaal. Met backbone & heart’, is ze als consultant & coach het best te omschrijven als zowel begripvol als onbevreesd in het stimuleren van inzicht en bieden van ondersteuning. Magda woont in Amsterdam met haar echtgenote, twee zoons en hond. Ze heeft een passie voor ontwikkeling en innovatie op alle gebied en vindt ontspanning tijdens het roeien op de Amstel.

Erik Bannenberg

Erik is van oorsprong journalist en filmmaker. Vanaf 2003 werkt hij als fulltime (team-)coach en trainer, waarvoor hij verschillende opleidingen heeft gedaan. Vanuit zijn achtergrond als ‘kritisch kijker’ (journalist/ filmmaker) leest hij tussen de regels door en stelt open, directe en soms dus confronterende vragen. Erik woont in Amsterdam (Schellingwoude) met zijn vrouw en 2 zoons en heeft een passie voor zeilen.

Cor van der Sluis

Cor heeft een achtergrond als chemisch-technoloog en heeft een master over de effectiviteit van persoonlijke ontwikkeling: hoe ontwikkelen mensen zich het best. Daarna heeft hij zich gespecialiseerd in de praktische kant van leiderschap, coaching en onderlinge samenwerking.

Eerlijke vrienden

We zijn vrienden, dat wil zeggen dat we elkaar kritiek durven geven, samen durven groeien, weten wat we aan elkaar hebben en vooral ook veel lachen. Dat maakt ons als team en individu sterker: we delen wat we leren en we groeien continue. Wat altijd geldt: we gaan voor de duurzame relatie, zowel met onze interne als met onze externe partners.

Leuk. Houd mij op de hoogte!

Geen zorgen, we gaan je niet spammen. Je ontvangt alleen af en toe een mail met inspiratie en/of tips. En als je je kunt inschrijven voor een nieuwe training laten we je dat weten. Meer niet. Beloofd.

Privacy

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Download de gratis online Masterclass
"De Rode Knop"

Privacy

Je hebt de Masterclass aangevraagd, dank je wel!

Vraag een plek aan voor de Leiderschapsstudio.

Na jouw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Let op, wij hebben maar een beperkt aantal plekken. Deze aanvraag geeft geen garantie op een plek.

Privacy

Bedankt voor jouw aanvraag!