Privacy Statement

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy-en cookiebeleid. Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.
Leiderschapsstudio december 2018

Bescherming persoonsgegevens

Wij nemende privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Los van onze wettelijke verplichting kan coaching/training/learning alleen bestaan bij goed geborgde privacy. We verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over ons

Leiderschapsstudio.nl wordt beheerd door frank CS VOF in Amsterdam. Onze gegevens zijn:
frank CS VOF
Schellingwouderdijk 89
1023 NA Amsterdam
KvK Amsterdam 69794081

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een gratis weggever hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, word je gevraagd je gegevens in te vullen. We verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
– Voor-en achternaam
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– Bedrijfsnaam
– Straat en huisnummer
– Postcode en woonplaats
– IP-adres
– BTW-nummer

Met welk doel gebruiken we persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor social media advertenties. We doen dit alleen met de gegevens, die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis of betaalde workshops/trainingen, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn. Je voornaam, achternaam en e-mailadres en eventueel telefoonnummer, die je invult bij een formulier voor het aanmelden van een gratis weggever of een gratis workshop/trainingen, gebruiken we om je toegang te geven tot het gratis webinar of om de gratis weggever toe te sturen. We slaan deze gegevens op in ActiveCampaign.

Jouw gegevens op Leiderschapsstudio.nl

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online workshop en/of training of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Je e-mailadres wordt dan meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailmarketingsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign. De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het aanvragen van een gratis (of betaalde) workshop/training of het bezoeken van onze website met LinkedIn om zo advertentiedoelgroepen te maken.

Shop Leiderschapsstudio.nl

We gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestelling(en) zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling of bij een wettelijke verplichting. Bij een betaling in de webshop van Leiderschapsstudio word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde PaymentProcessor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (IDeal) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door Leiderschapsstudio niet opgeslagen. De enige gegevens die we opslaan zijn:
–Voor –en achternaam
Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon.
–Bedrijfsnaam, Adres, postcode en woonplaats
Dit adres gebruiken wij om op de factuur de juiste gegevens te kunnen plaatsen.
–Telefoonnummer
Mochten we je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen we dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
–E-mailadres
Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail.
–IP-adres
Jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens

We hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die we verwerken.

Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen, kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.
Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.

Facebook advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken we om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

LinkedIn advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken we om advertenties beschikbaar te stellen cookies van LinkedIn. Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Tracking cookies

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

Google Analytics

Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. We willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. We willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter we willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Dingen die je altijd kunt doen:
–Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.
De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
–Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
–Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

Social Media

We willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan onder andere door middel van social media (share) buttons.Van de volgende social media platforms hebben we de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:
Facebook
LinkedIn

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten Leiderschapsstudio.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie-of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

We bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoud-en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.
De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan, de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna we je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens we van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzage verzoek indienen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. We zullenje verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via contact@leiderschapsstudio.nl.

Wijzigingen

We behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Leuk. Houd mij op de hoogte!

Geen zorgen, we gaan je niet spammen. Je ontvangt alleen af en toe een mail met inspiratie en/of tips. En als je je kunt inschrijven voor een nieuwe training laten we je dat weten. Meer niet. Beloofd.

Privacy

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Download de gratis online Masterclass
"De Rode Knop"

Privacy

Je hebt de Masterclass aangevraagd, dank je wel!

Vraag jouw gratis gesprek aan.

Na inschrijving ontvang je automatisch een e-mail van ons met een link naar onze agenda. Je kunt dan zelf een afspraak inplannen. Graag tot snel!

Privacy

Bedankt voor jouw aanvraag!

Download de gratis online Masterclass
"De Rode Knop"

Privacy

Je hebt de Masterclass aangevraagd, dank je wel!

Vraag een plek aan voor de Leiderschapsstudio.

Na jouw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Let op, wij hebben maar een beperkt aantal plekken. Deze aanvraag geeft geen garantie op een plek.

Privacy

Bedankt voor jouw aanvraag!

Vraag jouw gratis gesprek aan.

Na inschrijving ontvang je automatisch een e-mail van ons met een link naar onze agenda. Je kunt dan zelf een afspraak inplannen. Graag tot snel!

Privacy

Bedankt voor jouw aanvraag!