Magda laat mij inzien met diepe gesprekken en reflectie op wat ik belangrijk vind als mens en als leider zodat ik dat samen kan laten komen. Door op mijn eigen functioneren te reflecteren en vervolgens daar dan als leider weer op door te ontwikkelen op “modern” leiderschap. Het hebben van een heldere visie, coachen van je team en hen ondersteunen op hun taken. Maar ook het verder ontwikkelen als team en individu. Leiderschap wat past bij deze tijd!

Manager SMZ, UWV

In de afgelopen twee jaar heb ik zowel een training verandermanagement als een training persoonlijke effectiviteit gevolgd die door Cor zijn verzorgd. Cor krijgt de groep echt in beweging. Hij heeft als trainer en als mens een prettige en toegankelijke houding, waardoor hij er in relatief korte tijd voor zorgt dat cursisten grote stappen zetten. M.K.

Management Development, Defensie

De afgelopen jaren heb ik intensief samengewerkt met Cor van der Sluis en Erik Bannenberg, partners in frank. Initieel gingen zij aan de slag als teamcoach, richting zelfsturende teams. Onze organisatie was nog niet klaar voor 100% zelfsturing, maar binnen de teams is nu veel inhoudelijker en opener overleg, de lijnen zijn korter en mensen pakken beter op wat gedaan moet worden. Daarnaast zijn ze beter in staat hun werk goed te organiseren. Ook de training Persoonlijk Leiderschap die frank verzorgt draagt bij aan onze professionele cultuur, waarin wij samenwerken aan ons gemeenschappelijke doel. De samenwerking met Cor en Erik is prettig, duidelijk en to-the-point, en toch ook gezellig. Ik weet wat ik aan ze heb en wat ik kan verwachten. P.S.

Manager docententeams, Fontys Hogeschool

Erik Bannenberg ken ik als een gedreven trainer, die de training die ik deed heel persoonlijk maakte. Hij is geïnteresseerd, stopt niet met vragen en heeft een goed gevoel voor humor. De training is sowieso interessant (persoonlijk leiderschap in het onderwijs), maar werd door zijn inzet een heel intense ervaring. En tegelijk heel ontspannen, doordat in de groep veel gelachen werd. Groot respect voor iedereen was merkbaar in de training. Daar heb ik groot respect voor. R.G.

Domeinleider, ROC Da Vinci

Cor as a coach supported my growth and motivate to achieve my goals in a very short period of time. Through meaningful feedback I could achieve more than I ever thought possible. Very rewarding after hard work outside the comfort zone 😉 Cor’s huge sense of humor in combination of the high level of energy made my coaching sessions extremely powerfull and effective! I would strongly recommend Cor to anyone who wants to go through the personal development and drag out the best from oneself 🙂 A.M.

Entrepeneurial Coach , ING

Ons managementteam wil af en toe uitzoomen. In welke fase van het proces zitten we nu? Wat is er nodig om een stapje verder te zetten?

Op zo’n moment vragen we Magda. Zij helpt bij het stellen van de juiste vragen. Zij reikt instrumenten aan om te analyseren, een stap terug te zetten dan wel een stap voorwaarts te maken om tot besluitvorming te geraken. Dat Magda daarbij ter zake kundig opereert wisten we al uit de periode dat zij op het Joke Smit College expertcoach/schoolbegeleider was bij de implementatie en borging van leerKRACHT. Dat deed zij op prettige wijze, met aandacht, interesse én prettige afstand. Niet te soft en niet te strak, maar ruimte gevend.

Dat is onze ervaring met Magda en daarom blijven we haar steeds uitnodigen om ons leiderschap te verdiepen. Met Magda kom je verder!

Directeur, VAVO Amsterdam

In een training mbt persoonlijk leiderschap heb ik Erik leren kennen als een deskundig en zeer betrokken persoon. Hij weet op rustige wijze door te dringen tot je eigen ik en daar op professionele wijze reflectie op te geven. Daar heb ik veel aan gehad in de drie dagen. Voorwaarde is dat je zelf de confrontatie met je persoonskenmerken aandurft. Erik legt ze bloot en geeft onderbouwd door theorie en praktijk waardevolle handvatten voor de toekomst. Ik durf te stellen dat de training mijn handelen heeft veranderd, dat blijft moeilijk, maar met de richtinggevers vanuit de training komt dat helemaal goed!!
Kortom een aanbeveling voor iedereen om met Erik te werken. J. v. K.

Voorzitter CvB, Onderwijsgroep Zuid Hollandse Waarden

Het afgelopen jaar heb ik met Cor van frank samengewerkt met als doel de communicatie, samenwerking en daarmee de sfeer binnen het team van onze afdeling te verbeteren. In de samenwerking met Cor heb ik partnership ervaren waarbij ruimte was voor eigen ideeën en inbreng met als uiteindelijk resultaat dat er weer plezier is binnen het team en dat we op een prettige manier met elkaar omgaan. Na afronding van de trainingsdagen is het merkbaar dat collega’s van de afdeling zich sneller uitspreken en ook dat met regelmaat de voorkeurstijl in communicatie wordt herkend en hierop wordt ingespeeld. Een optimale wijze van samenwerken en communiceren vraagt onderhoud en daar blijven we samen met Cor van frank aan werken. R.V.

Clusterhoofd, UMC Utrecht

My experience working with Magda has been a tremendous help for me. I think her strong background in OD and her understanding of start-ups and smaller organizations like ours helped me understand how to better manage change and navigate difficult conversations that come with it. I have to say that I feel more comfortable and confident about my leadership after my coaching sessions with her. T.C.

HR director, 350.org

Cor heeft de kennis en voelsprieten om verschillende soorten mensen met verschillende vraagstukken heel effectief en ‘raak’ inzichten te geven en op een ander niveau te helpen. Hij is zacht waar wenselijk, direct waar nodig en bovenal heel erg oprecht en zorgzaam. Cor heeft daarnaast een heerlijke humor en ontwapenende lichtheid en zelfrelativering. Een high-impact coach/trainer! H.M.

Regisseur, documentairemaker, Minderaa Media

Leuk. Houd mij op de hoogte!

Geen zorgen, we gaan je niet spammen. Je ontvangt alleen af en toe een mail met inspiratie en/of tips. En als je je kunt inschrijven voor een nieuwe training laten we je dat weten. Meer niet. Beloofd.

Privacy

Je bent ingeschreven, dank je wel!

Download de gratis online Masterclass
"De Rode Knop"

Privacy

Je hebt de Masterclass aangevraagd, dank je wel!

Vraag jouw gratis gesprek aan.

Na inschrijving ontvang je automatisch een e-mail van ons met een link naar onze agenda. Je kunt dan zelf een afspraak inplannen. Graag tot snel!

Privacy

Bedankt voor jouw aanvraag!

Download de gratis online Masterclass
"De Rode Knop"

Privacy

Je hebt de Masterclass aangevraagd, dank je wel!

Vraag een plek aan voor de Leiderschapsstudio.

Na jouw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Let op, wij hebben maar een beperkt aantal plekken. Deze aanvraag geeft geen garantie op een plek.

Privacy

Bedankt voor jouw aanvraag!

Vraag jouw gratis gesprek aan.

Na inschrijving ontvang je automatisch een e-mail van ons met een link naar onze agenda. Je kunt dan zelf een afspraak inplannen. Graag tot snel!

Privacy

Bedankt voor jouw aanvraag!